Inloggen met Facebook

 


Hardcore bands trekken niet vaak volle zalen. Hoewel ceedees en platen in alle uithoeken ter wereld gretig aftrek vinden is er maar een relatief klein aantal liefhebbers die dit harde muziekgenre echt weet te waarderen. Maar daar gaat het de meeste muzikanten niet om. De passie drijft hen de verschillende podia op, groot of klein. Het zijn boodschappers met een harde deun. De vijf mannen van Noyalty brachten onlangs een nieuw album uit: The Seas Have No Roads.

 

 

 

Denvis Grotenhuis zit er ontspannen bij. Relaxed. Deze creatief op verschillende vlakken heeft een poos geleden de alcohol uit zijn leven geweerd. Logisch vind hij. Om de doelen te bereiken in zijn leven moest hij die beslissing nemen. Het levert hem veel op, zowel privé als in zijn werk als theatermaker, muzikant, scenarioschrijver en wat er nog meer op zijn pad komt.

 

Aanstaande zondag 10 oktober trekt de jaarlijkse Marathon karavaan weer door de Eindhovense straten en wij zijn erbij! De eerste tien mensen die van Bram een foto weten te maken tijdens zijn mooie afzien krijgen een heuse vrijkaart voor de Eindhoven Distortion Launch Party @ Aloys op vrijdag 19 november! Kickass bands en sfeer, jazeker! Het T-shirt is niet te missen dachten we zo, lelijker hebben we ze nog niet gezien (Bram vind 'm trouwens wél mooi...) De start van de halve marathon is om 14.15. Schieten maar!

Stuur je gemaakte fotooke naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

We gaan met Big Daddy Gun op een zonnige ochtend aan de wandel in het Eindhovense om zijn nieuwste street art  creatie te onthullen, zogezegd. Wij een camera, hij een blok beton van 120 kilogram. De taken zijn mooi verdeeld. ;) Tijdens zijn mooie lijdensweg vertelt hij wat zijn visie is op de 'mooie' stad Eindhoven en waarom hij doet wattie doet.

Lees verder voor de video.

 

 

 

TV-TAS. Het ezelsbruggetje om de noordelijk gelegen eilandjes bij naam te kunnen noemen tijdens de

aardrijkskundeles. Tot op heden heeft deze wetenschap voor mij niets wezenlijks toegevoegd aan mijn leven, maar kennis is kennis, en daaraan is nog geen mens gestorven.

 

 

Muziek maken is in heel veel gevallen een liefhebberij. Op een vrijdagavond trek je je met je vrienden terug in een repetitieruimte en aldaar proef je de smaak van het spelen, naast het onvermijdelijke flesje gerstenat (of cassis). Het moment dat je naar buiten treedt is wanneer je een goed gevoel hebt over het uiteindelijke product. De band die de kunst verstaat van het binnenskamers spelen én houden van muziek is zonder twijfel de Son en Breugelse band Harvest Moon. Onlangs verscheen een live-album van de lieden, uitgebracht door henzelf.

 

 

 

 

 

Een complete metamorfose van de Berenkuil afgelopen weekend. Een internationale bende van kunstenaars heeft het unieke openluchtmuseum met spuitbussen helemaal gekleurd met waarlijk prachtige uitspattingen. Op zaterdag in de mooie zon, op zondag in de striemende regen. Maar goed, kunst is lijden. En ’s avonds gingen de spuiters vroeg naar bed.

Lees verder voor de video.

 

 

 
Log in
Online Users
0 gebruikers online
Binnenkort in de buurt...

No current events.

Nieuwste Videos
Onze Fans
Stalk Ons
  • Facebook Page: 113084478744882
  • Twitter: EhvDistortion
  • Vimeo: Eindhoven
  • YouTube: EindhovenDistortion
  • External Link: www.ehvd.nl