Inloggen met Facebook

 

alt

Zangeres Eefke Boelhouwers  ziet het allemaal wel gebeuren. Niet druk maken om de dag van morgen maar gewoon lekker lol maken is haar motto. Als tiener in het West-Brabantse Rucphen wist haar moeder al welke kleur haar ze had, via de dorpse tamtam,  als ze nog maar net uit de bus stapte. Die eigenzinnigheid, het vrolijk choqueren, etaleert ze nog steeds met vrolijke verve.

 

alt

We spreken met Freddy Cricien, zanger van de NY hardcore band Madball, vlak voor hun optreden op Dynamo Outdoor. Onderwerpen: zijn rol in de band, het memorabele optreden voor duizenden mensen op Dynamo Open Air in 1995 en de toekomst van Madball. Still going strong after 20 years. Enjoy! 

Lees verder voor de video.

 

 

 

 

alt
Peter Pan Speedrock – We want blood!
Suburban Records
 
Na drie jaar eindelijk een nieuwe schijf van Eindhovens speedrocktrots Peter Pan Speedrock. Geen poespas met de productie dit keer maar heerlijk rauw en droog knallend door de speakers. De heren hebben er zichtbaar plezier in gehad om het dit keer helemaal zelluf te doen. De dertien songs knallen met energie en hartstocht uit je stereo. Peter Pan Speedrock, dat is nooit misgrijpen. Een kunde die zeldzaam is en die ze met verve etaleren. Het bloed hebben ze. Kokend.
 

alt

 

Juistem! Wat is een stad zonder een vet rockend festival in het centrum? Nada. Noppes. Niksjes. Dynamo Outdoor deed het zondag voor den derde maal en presenteerde een brede keur van poppie pretpunk van Makebelieve (komen uit Groningen, graag daar houden) tot de folkachtige metal met Wodka van Korpiklaani.

 

 

alt

 

Eindhoven Distortion ontmoet rapper Marco en gitarist Michiel, allebei spelend in Macronizm (band). Ze spreken over het verdringen van problemen, de combinatie van rap en rock en spelen twee nummers uit hun akoestische set waarvan één gloednieuwe! 

Lees verder voor de video

 

 

alt

 

De muzikale kameleon met staat van dienst Bertus Borgers (1947) bracht een tijdje terug een puike nieuwe plaat uit. Daarop brengt hij met zijn beste vrienden en familie persoonlijke verhalen naar voren met het album “Ver van Hier”. Dit album is zijn meest intieme ooit, zo zegt hij, alle nummers zijn in het Brabants gezongen en ontkleed van drums. ‘Het zijn de teksten die in plaats van de drums zijn gekomen. We zijn zo dicht mogelijk bij het akoestische spel gebleven.’

 

 

alt

 

Profvoetballer in ruste Björn van der Doelen laat al jaren muzikaal van zich spreken. De tanige voetballer van ondermeer PSV en NEC, geroemd om zijn inzet en arbeidsethos, heeft een poosje geleden zijn debuutplaat ten doop gehouden met zijn band Allez Soldaat. Rustige gitaarnummers, bluesrock en onvervalste Brabantse woorden van Van der Doelen zelf.

 

 
Log in
Online Users
0 gebruikers online
Binnenkort in de buurt...

No current events.

Nieuwste Videos
Onze Fans
Stalk Ons
  • Facebook Page: 113084478744882
  • Twitter: EhvDistortion
  • Vimeo: Eindhoven
  • YouTube: EindhovenDistortion
  • External Link: www.ehvd.nl